Passa al contingut principal

MUSSOLS: Tancament projecte de què mengen els cavalls, els gats i les ballarines



S'està acabant el curs i hem d'anar tancant aquest últim projecte. Per finalitzar-lo d'una manera diferent i útil farem un esmorzar sa. I com ho farem, doncs entre tots! Només caldrà que cadascú porti una fruita per esmorzar, la que vulgui, les mestres la pelarem, la tallarem i farem una macedònia amb totes les fruites. També caldrà que porteu una forquilla per poder-la menjar correctament, nosaltres ja portarem plats. 


Així que cal, que el DIMECRES 19 porteu una fruita i una forquilla. Seria millor que la fruita la triessin els nens i les nenes perquè així els hi agradi. I sí algú té algun inconvenient tipus al·lèrgia o intolerància cal que m'ho digui quan més aviat millor. Gràcies


Resultat d'imatges de macedònia de fruites

Resultat d'imatges de forquilla

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT INSTITUT

Avui ens han vingut a fer un concert de flauta, els alumnes de 1r d'ESO de l'institut Lluís Domènech i Montaner. També ens han fet una obra de teatre, d'en Patufet, els alumnes de 4t d'ESO.

OBRA DE TEATRE

AHIR VAM TENIR EL PLAER DE REBRE LA COMPANYIA DE TEATRE "EL DIT AL NAS" ENS HO VAM PASSAR MOLT I MOLT BÉ! http://ciaelditalnas.blogspot.com/

XOCOLATES: Titelles de l'esquelet

Avui ha vingut l'Ivo, amb una titella, la serafina, l'àvia de la pepita que tenim a la classe! Hem cantat, ballat i ens ho hem passat molt i molt bé! Gràcies per la col·laboració, famílies!