Anem tancant el projecte dels pastissos i què millor que finalitzar-lo amb una sortida al Desig pastissers. Vam veure com feien un pastís amb només 3 ingredients.
Ens van ensenyar que no només s'ha de remenar una massa sinó que també s'hi ha de posar aire. |
Vam aprendre que el paper de les magdalenes no es crema al forn. |
I ens van posar a prova muntant una clara d'ou. |
També, i donat que ja s'acosta l'època de les mones, ens van ensenyar com es feia una sabateta de xocolata. |
Quina feinada!!! |
Però que bonica que queda! |
I per últim el pastís que ens van fer i ens vam poder menjar. Boníssim! Ha estat una sortida molt ben aprofitada i on hem après moltíssimes coses. Només queda donar les gràcies a la Serena i a l'Ivan per dedicar-nos el temps i explicar-nos tants secrets. Gràcies @eldesigpastissers |
Va estar molt be, vam aprendre moltissim!
ResponElimina