Passa al contingut principal

MUSSOLS: La llet

Quan el divendres vam anar comentant els ingredients del pastís de l'Alba i vam veure que duia llet, vam comentar que hi havia llet d'origen animal i llet d'origen vegetal.

De moment treballarem les d'origen vegetal perquè les podem fer a la classe. Demà comencem. En tastarem alguna per esmorzar.

També buscarem per anar a veure vaques i així comprobar d'on surt la llet de vaca.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT INSTITUT

Avui ens han vingut a fer un concert de flauta, els alumnes de 1r d'ESO de l'institut Lluís Domènech i Montaner. També ens han fet una obra de teatre, d'en Patufet, els alumnes de 4t d'ESO.

XOCOLATES: Platja

FAMÍLIES! GRÀCIES PER EL DIA TANT FANTÀSTIC DE PLATJA! MOLT BON ESTIU!!!

MUSSOLS: Massapans amb forma de mussol

Com que vam fer panellets i ens van sortir molt i molt bé, vam pensar que podríem fer-ne amb forma de mussol. Per provar de fer-los, primer ho vam fer amb plastilina. Ens van sortir molt  bonics. També vam parlar dels ingredients que necessitaríem i vam fer una llista perquè jo no m'oblidés res quan anés a comprar. A la tarda els vam fer de massapà. Més o menys iguals! Van quedar més o menys així! El següent pas va ser posar-los al forn i el divendres al plegar se'ls van poder menjar. Bon profit!