Passa al contingut principal

MUSSOLS: Projecte pastissos

Aquest matí hem fet el pastís de pastanaga.
Hem començat aprenent el nom de la LIQUADORA i fent suc de pastanaga per obtenir la polpa sense tanta aigua. Hem tastat el suc i ens ha quedat la pastanaga així.


Després hem anat afegint els dàtils, traient pinyols i partint-los per la meitat. Així hem endolcit la pastanaga.



Hem afegit el coco i hem barrejat amb molta força.

I per últim hem fet una salsa amb anous, dàtils, aigua, suc de llimona i vainilla. Ho hem triturat tot ben bé.

A mida que hem anat afegint algun aliment, l'hem tastat.

També hem après altres noms: la picadora per fer més petites les anous i els dàtils i el minipimer.




Una vegada tot fet hi hem afegit llavors de lli i cap a la nevera a refredar-lo. A la tarda l'hem tastat.
Us n'hem guardat perquè quan els vingueu a buscar el pogueu tastar!





Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

CONCERT INSTITUT

Avui ens han vingut a fer un concert de flauta, els alumnes de 1r d'ESO de l'institut Lluís Domènech i Montaner. També ens han fet una obra de teatre, d'en Patufet, els alumnes de 4t d'ESO.

XOCOLATES: Platja

FAMÍLIES! GRÀCIES PER EL DIA TANT FANTÀSTIC DE PLATJA! MOLT BON ESTIU!!!

MUSSOLS: Massapans amb forma de mussol

Com que vam fer panellets i ens van sortir molt i molt bé, vam pensar que podríem fer-ne amb forma de mussol. Per provar de fer-los, primer ho vam fer amb plastilina. Ens van sortir molt  bonics. També vam parlar dels ingredients que necessitaríem i vam fer una llista perquè jo no m'oblidés res quan anés a comprar. A la tarda els vam fer de massapà. Més o menys iguals! Van quedar més o menys així! El següent pas va ser posar-los al forn i el divendres al plegar se'ls van poder menjar. Bon profit!